Yunus Emre İlkokulu

Vizyon: Yunus Emre İlkokulu Okulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanan, eğitim öğretim etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.

Başarılar: 2012-2013 Öğretim yılı 1. döneminde Manavgat genelinde yapılan bilgi yarışmasında 2.olmuştur.

Saatler: İLKOKUL KISMINDA 14:00-18:55 ORTAOKUL KISMINDA 08:00-13:40
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02427420716

WEB - https://manavgatyunusemreilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Pazarcı Mahallesi 1075 Sokak No16 Manavgat/Antalya

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Bulunduğumuz Aşağı Pazarcı Mahallesi Manavgat ın en eski mahallelerinden birisi olup şehir merkezindedir.

Adres - Aşağı Pazarcı Mahallesi 1075 Sokak No16 Manavgat/Antalya

Ulaşım Okulumuz, Aşağı Pazarcı Mahallesi 1075 Sokak No:16 adresinde Yunus Emre Parkının yanındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehir merkezindedir.